Segíthetünk?

06 1 388 9965

0

0 Ft

arrow

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem !

 

 

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-67255/2013

 

Az oldalra belépõ elfogadja az oldal használatára vonatkozó feltételeket, függetlenül attól, hogy  regisztrált felhasználója, vagy nem regisztrált látogató.

 

A GELKO Kft. számára kiemelkedõ fontosságú, hogy gondoskodjon a felhasználók személyes adatainak biztonságáról.

 

Ennek biztosítása érdekében kötelezettséget vállal, hogy megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket amelyek a személyes adatok védelme, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.

 

Személyes adatok kezelése

 

Személyes adatnak számít minden, amelynek segítségével valakit személyében azonosítani lehet, illetve vele kommunikációs kapcsolatba lehet kerülni, mint például a név, postacím, telefonszám, vagy az e-mail cím. A gelko.hu oldalon működő szolgáltatások regisztrációhoz kötöttek, ilyenkor szükséges a személyes adatok megadása. A GELKO Kft. vállalja, hogy az ily módon megadott adatokat csak feltüntetett célra, illetve az azzal kapcsolatos kommunikációban használja fel. Alapelveink közé tartozik, hogy minden, általunk tárolt személyes információt korrektül és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljünk. Minden szükséges lépést megteszünk ezen alapelvünk betartása érdekében. Minden alkalmazottunknak és adatfeldolgozó munkatársunknak, akik hozzáférhetnek személyes információkhoz, tiszteletben kell tartaniuk az egyes személyek adatai megfelelő kezelésére vonatkozó kötelezettségünket. A személyes adatokat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a GELKO Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

 

A GELKO Kft. vállalja, hogy ügyfele e-mailben történő kérésére személyes adatait a rendszeréből törli. 

 

A GELKO Kft. meghatározott időközönként ajánlatokat, hírleveleket küld a hírlevélre feliratkozott ügyfeleinek, de lehetővé teszi, hogy bármely ügyfele megszüntesse ezt a szolgáltatást. Azok az ügyfelek, akik nem tartanak igényt a szolgáltatásra, egy e-mail elküldésével leiratkozhatnak a hírlevélről. A lemondó e-mailt arra az e-mail címre kell elküldeni, ahonnan az ügyfél a hírlevelet kapta.

 

Nem vállalunk semmilyen felelősséget, semmilyen harmadik fél által üzemeltetett weboldal tartalmával kapcsolatban, amelyhez a jelen weboldalon keresztül férhet hozzá. A belinkelt oldalak nem tartoznak a GELKO Kft. felügyelete alá, a GELKO Kft. nem  vállal felelősséget a belinkelt Oldalak vagy az azokhoz linkelt oldalak tartalmáért, vagy az azokban alkalmazott bármilyen változtatásokért. A GELKO Kft. ezeket a linkeket kizárólag az Önök kényelme érdekében biztosítja bármilyen más oldalra való belépést minden látogató kizárólag saját kockázatára és felelősségére tesz.

 

A GELKO Kft. a gelko.hu webáruház használatából származó hibáért, vagy adatbeviteli pontatlanságért nem vállal magára semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget. 

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink adatait a szerzõdés teljesítése és a szerzõdés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.  

 

Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) valamint a Direkt marketing törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait  (név, cím, telefonszám, email) A Webáruház, mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

 

A GELKO Kft. semmilyen módon nem felelős bármilyen működési hibáért az internetes hálózatban ami megakadályozza a gelko.hu webáruház akadálytalan működését és a vásárlást. Bármilyen meghibásodásért a kommunikációs vonalakon. Bármely szoftver nem megfelelő működéséért. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményeiért.

 

A gelko.hu weboldalon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére és kockázatára történik. 

 

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a gelko.hu webáruházban.

 

A gelko.hu webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt.

 

A gelko.hu webáruházban található szövegeket, képeket, egyéb tartalmakat vagy azok részeit kimásolni illetve más weboldalra felhelyezni, kereskedelmi, vagy illusztrációs célra felhasználni nem engedélyezett !

 

A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után!

 

Annak érdekében, hogy honlapunk látogatásakor minél nagyobb kényelmet biztosítsunk látogatóinknak, a termékkínálatunk megjelenítéséhez cookie-kat alkalmazunk. Természetesen beállítható, hogy böngészője ne tárolja a cookie-kat.