Segíthetünk?

06 1 388 9965

0

0 Ft

arrow

Szállítási feltételek

Tisztelt Vásárlónk!

Üdvözöljük a GELKO SZERSZÁMSZAKÜZLET vásárlói között! Bizalmára igyekszünk rászolgálni és reméljük, hogy tartósan partnerünk marad. Kérjük, olvassa el Szállítási Feltételeinket! Megrendelésére vonatkozóan minden tekintetben ezek az irányadók. Rendelésének feladásával ezeket a feltételeket elfogadottnak tekinti! A rendelés annak visszaigazolásáig visszavonható.

Szállítási feltételeinkre nézve a Ptk-nak az elektronikus úton történő szerződéskötés vonatkozó különös szabályai, a Magyar Közlöny 2014. évi 30. számában megjelent, 2014. év június hó 13. napjától visszavonásig érvényes, a Kormány 45/2014. (II. 26) Kormányrendelete a Fogyasztó és a Vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szabályozza, különös tekintettel az említett Kormányrendelet 8-14. bekezdéseire, valamint a 2011/83 EU irányelvek irányadók.

Általános Szállítási Feltételeink elfogadásával Ön hozzájárul a nevére szóló számla készítéséhez és az Ön címére történő megküldéséhez. A rendelésvisszaigazolással létrejött szerződés írásban kötött szerződésnek minősül. A szerződést rögzítjük, ez utóbb is hozzáférhető marad. A szerződéskötésnél felmerülő adatrögzítési hibák azonosítása és kijavítása rendszerünkben még a szerződés megkötése előtt lehetséges. A szerződéskötés nyelve a magyar. 

Regisztráció

 • Vásárláshoz előzetes regisztrálás szükséges, ez az utólagos vásárlási információk lekérdezése miatt szükséges. Regisztráció esetén kérjük, pontos és hiánytalan adatokat adjon meg, jegyezze meg jelszavát. A jelszó elfelejtése esetén van mód új jelszót igényelni. Téves vagy hiányos adatok közléséből adódó kárért, az ebből adódó téves teljesítésért nem vállalunk felelősséget. Úgyszintén nem vállalunk felelősséget a téves rendelésekért. Az ebből adódó kárunk megtérítésére kötelezettséget vállalt a szállítási feltételeink elfogadásával.
 • Az áruházban található áruk és áraik tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező ajánlatnak. Akkor válik azzá, amikor a megrendelését az automatikus válasz e-mail után szintén e-mail-ben visszaigazoltuk.

Megrendelés

 • A kiválasztott terméket a KOSÁR ikon gombra kattintva rendelheti meg, a webáruház automatikusan végigvezeti a rendelési folyamaton. Mielőtt elküldi a rendelését még módosítani tudja, utána elküldhető a MEGRENDELEM gombra kattintással. Ha kérdése van, e-mail-ben felteheti és így kap rá választ 1 munkanapon belül.
 • A megrendelt árut személyes átvétellel is rendelheti üzletünkben a 1037 Budapest Vörösvári út 135 szám alatt H-Cs: 8-16.30 és P: 8-14.30 között, ellenkező esetben futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.
 • Megrendelése akkor lép életbe, amikor megrendelését az automatikus válasz e-mail után e-mail-ben – 1 munkanapon belül – visszaigazoljuk.
 • Web-áruházunkban jelenleg kétféle fizetési módot választhat: „Készpénzzel” vagy „Előre utalással”. Amennyiben az előre utalást választja, abban az esetben a megvásárolt termék(ek) postázása csak akkor történik meg, ha a vásárlás teljes ellenértéke beérkezett a bankszámlánkra. 11100104-10763117-01000003
 • A megrendelés teljesítésének helye az üzletünk helye, futárszolgálattal az Ön által megadott címre történő szállítás esetén a csomag átvételének helye. Fizetése az üzletünkben, vagy előre utalással, vagy utánvétes szállításkor a csomag átvételekor.
 • A visszaigazoltan megrendelt áru, amennyiben van raktáron, már lehetőség szerint következő munkanap, egyéb esetben 4-5 munkanapon belül érkezik Önhöz illetve vehető át üzletünkben – ennek átvételét és kifizetését vállalta a megrendelés leadásával, mert a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Amennyiben ettől eltérő szállítási időpontban tudunk csak szállítani, azt mindenképpen e-mail-ben jelezzük és előre egyeztetjük Önnel. Hét végére vagy ünnepnapra eső határidő 1-2 nappal módosulhat. Ha nap közben munkahelyén tartózkodik, akkor célszerű a munkahelyére kérni a szállítást!
 • A csomag átvétele a fizetéshez kötődik, kivéve előre fizetés esetén (a számlát és garanciajegyet az áruhoz mellékelten megtalálja a csomagoláson belül), tehát megbízhatja munkatársát is a küldemény átvételével. Ha munkahelyére kéri a szállítást, kérjük hogy a cég, vállalkozás nevét is adja meg. A szállítás napján nem határozható meg egy konkrét időpont, mivel a futár több csomaggal címről címre halad.
 • Vannak termékek melyeket nem tartunk raktáron, és a gyártóknál is bizonytalan a rendelkezésre állás, ezért 5 napnál később tudjuk szállítani. Ilyen termék rendelésekor is kap egy automatikus válasz e-mail-t, hogy meggyőződhessen a rendelés sikerességéről. Ezután hamarosan tájékoztatjuk e-mail-ben a várható szállítási határidőről. Amennyiben ezt a határidőt e-mail-ben elfogadja, a megrendelése életbe lép, és ha a rendelt áru határidőre megérkezett a szállítási címre, mindenképpen át kell vennie, ezt a vásárlási feltételeink elfogadásával vállalta.
 • Árainkat folyamatosan karbantartjuk, de téves adatbevitelből adódó eltérésekért nem vállalunk anyagi felelősséget. A rendelés a munkatársunk által történő visszaigazolásáig tájékoztató adatok, nem minősülnek kötelező ajánlatnak.
 • A számla az ÁFÁ-s áron kívül a szállítási költséget is tartalmazza.
 • Szállítási díjaink:  Brutto 30.000 Ft alatti vásárlás esetén Brutto 1.500 Ft  
                                        Brutto 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES
 • Kivételt képeznek szállítási díj tekintetében a 40kg-nál nehezebb vagy 2m-nél hosszabb termékek melyeknél mindenképpen a szállítási viszzaigazolásunkban kalkulálunk szállítási díjat.
 • Előfordulhat hogy az adott termékből a megjelenített áron csak egy darab áll rendelkezésre és a következő darabot már más áron tudjuk csak biztosítani. Ez esetben a visszaigazolásunkon jelezzük a további darabok árát, és ebben az esetben csak akkor küldjük el az árut, ha e-mail-ben elfogadja az általunk visszaigazolt árakat.
 • Nem vállalunk semmilyen felelősséget az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesíthetetlen megrendelésekért vagy bármely más műszaki problémából adódó teljesíthetetlenségért, illetve a megbízott szállítónk késlekedéséért és hibájáért!
 • Szakembereink legjobb tudásuk szerint teljesítik a megrendeléseket. Ha a megküldött termék mégsem az, amit megrendelni szándékozott, vagy ha géphiba az átvétel után, de használatba-vétel előtt derül ki, élhet elállási jogával a kézhezvételt követő 14 napon belül – a vételtől való elállás írásbeli bejelentésével és az eredeti számlával együtt – eredeti gyári csomagolásban, saját költségén visszaküldheti, amely esetben a vételárat 14 napon belül az elállást közlő levélben megadott bankszámlára átutaljuk, az általunk fizetett szállítási költség levonásával. Használatba vett termék nem cserélhető és vissza sem szolgáltatható, mert más részére az értékesítés már nem lehetséges. Visszaküldött terméket e tekintetben műszaki ellenőreink bírálják el. Ezektől eltérő módon visszaküldött áru árát nem térítjük vissza, azt a vevő rendelkezésére tartjuk.
 • Megrendelést – kétszeres ellenőrzés után – teljesítünk, a csomagolás hibátlan volta így biztosított.
 • Ha nem vesz át időben megérkezett sérülésmentes küldeményt, a rendelés feladásával magára vállalta az ezzel járó költségek megfizetését. A sérülten érkező csomagot ne vegye át a futárszolgálattól! Ilyenkor a futárszolgálattal közösen jegyzőkönyvet kell felvenni és a csomagot a futárral vissza kell küldeni.
 • Meggyőződésünk, hogy minden vitás esetet kölcsönös megelégedésre, békés úton tudunk rendezni.
 • Panaszával forduljon a GELKO Kft. képviselőjéhez, Gehl Istvánhoz 06-1-250-4310
 • Panaszt lehet tenni eljárásunkkal kapcsolatban a Budapest III. Kerület Önkormányzata Kereskedelmi Osztályánál is.
 • Megegyezésen kívüli esetekben a Budapesti II. és III. ker. Bíróság illetékes.
 • Megegyezésen kívüli eseteket kezeli továbbá a 
  A Budapesti Békéltető Testület székhelye:
  1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
  Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
  E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
  Fax: 06 (1) 488 21 86
  Telefon: 06 (1) 488 21 31

Szavatosság és a Vásárlástól elállás joga 

 • Minden vásárlónak, aki futárszolgálatos teljesítéssel veszi át megrendelését, a vásárlástól számított 14 munkanapon belül indoklás nélküli elállási joga van. http://mintawebaruhaz.fogyasztovedelem.kormany.hu/hu/informaciok/elallasi-es-felmondasi-jog
 • A GELKO webáruház 14 napos indoklás nélküli teljes körű pénz visszafizetést garantál a fogyasztók részére.
 • A GELKO webáruház köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 (azaz tizennégy) napon belül visszatéríteni.
 • Elállásra vonatkozó igényét elõzetesen e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie!
 • A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli.
 • Nem gyakorolható az elállás joga:
 • olyan speciális igényű termék esetén, melyet külön rendelésre gyártottak le, rendelésre hozattunk be az Országba, ilyen jellegű rendelésekre nem alkalmazható az elállási jog.
 • Ha Ön olyan terméket rendel amire az elállási jog nem vonatkozik, akkor a GELKO webáruház erről minden esetben telefonon tájékoztatja Önt, a rendelés leadása után 24 órán belül.
 • A webáruházunkban minden termékre 2 év szavatosság van.

Ha a termék paraméterei eltérnek a gyártó katalógusában ill. web-áruházunkban közölt paraméterektől, akkor a gyártónak az azonos cikkszámú legújabb kibocsátású terméke az irányadó.

A gyártmányért a jótállási jegyen szereplő gyártó felelős. Minőségi kifogással hozzá is és a GELKO Kft-hez is lehet fordulni, a garanciára vonatkozóan gyártókként adott tájékoztató adatok szerint. Jótállási igény a kifogástalan tartalommal kitöltött jótállási jeggyel érvényesíthető, illetve egyes gyártóknál internetes regisztrációval + garancia érvényesíthető.

Köszönjük, hogy vásárlásával cégüket tisztelte meg és reméljük, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Vissza a  nyitó oldalra