Segíthetünk?

06 1 388 9965

0

0 Ft

arrow

akkus ütvecsavarozók

DeWALT DCK211D2T 2,0Ah Combopack DCD710 + DCF815

Ez egy Combopack : Paraméterek az adott gépek Termék paramétereinél
Ez egy Combopack : Paraméterek az adott gépek Termék paramétereinél

+-db

Ingyenes házhoz szállítás (hétköznapokon 8-17 óráig)
Szállítás 1 munkanap
raktáron
Összehasonlítás

Próbálja ki bármelyik új 12V-os Maximális, 10,8 V-os Nominális feszültségű Li-Ion akkumulátoros szerszámunkat és győződjön meg róla személyesen, hogy annak tulajdonságai mennyivel könnyebbé és hatékonyabbá teszik munkáját.

Új rendszerünk sokéves fejlesztésünk eredménye, célunk pedig a LEGJOBB DEWALT 12VMax. 10,8 V-os szerszámok bevezetése a piacra.

A rendszer a már meglévő, cserélhető Li-Ion akkumulátorokkal működtethető, amely mentesíti a felhasználót a különféle akkumulátorok használatából származó zavaroktól.

Győződjön meg róla személyesen, hogy az új 12VMax. 10,8 V-os rendszer, mely tökéletesen kompakt, nagyteljesítményű és kis tömegű, teljeskörű vezérléssel biztosítja bármilyen típusú munka elvégzését.

Többezer órás tervezőmunka eredménye az új 12VMax. 10,8 V-os rendszer. Fejlesztőcsapatunk 300 helyszínre látogatott el szerte a világon, hogy megtudja felhasználóinknak mire van szüksége az egyszerűbb és gyorsabb munkához. Beszélgettünk villanyszerelőkkel, vízvezetékszerelőkkel, asztalosokkal. Hiszünk abban, hogy a DEWALT legújabb fejlesztésű kéziszerszámai javítják az Ön munkájának hatékonyságát is, így bátran vállalkozhat újabb feladatokra, amivel még több pénzt kereshet!

A kényelmes és biztonságos munkavégzés, a teljesítmény mind elsődleges számunkra, így büszkén kijelenthetjük, hogy az új 12VMax. 10,8 V-os rendszer a DEWALT eddigi legsikeresebb fejlesztése. Bizonyára ismerősen hangzik ez a mondat és már hallotta más gyártóktól is, de 5000 csavar becsavarozása, 6000 furat elkészítése és többezer helyszínen eltöltött munkaóra után tudjuk miről beszélünk!​

 

 •  Erőteljes 12VMax. 10.8V-os könnyű fúró-csavarozó fúrási és csavarozási munkákhoz
 •  Kényelmes, kézbeillő felépítés
 •  15 fokozatban állítható precíz nyomatékkuplung minőségi csavarozáshoz (DCD710)
 •  Ergonómikus kapcsoló kialakítás, kényelmes gumi bevonatú fogantyú
 •  Kiváló, egyenletes futású, gyorsrögzítős, egykezes működtetésű 1/4"-os bittartó v. dugókulcstartó automatikus tengelyrögzítővel (DCF815)
 •  2 mechanikus sebességfokozat, elektronikus fordulatszám szabályozás, forgásirány váltás (DCD710)
 •  10 mm-es egykezes működtetésű gyorstokmány automatikus tengelyrögzítővel (DCD710)
 •  Elektronikus motorfék
 •  Nagyteljesítményű, ventillátor hűtésű motor
 •  LED-es lámpa
 •  A 12VMax. 10.8V-os lítium-ion akkumulátor tömege kisebb mint a 7,2 V-os NiCd/NiMH akkumulátoroké, tökéletes ergonómiai megoldást biztosíva
 •  Használható minden DEWALT 12VMax. 10,8 V-os akkumulátorral

Tartozékok:


 60-perces töltő
 2 db 2.0Ah akkumulátor 
 Koffer, mely összecsatolható más DeWALT T-STAK kofferrel

Ez egy Combopack:Paraméterek az adott gépek Termék paramétereinél
Vissza