Segíthetünk?

06 1 388 9965

0

0 Ft

arrow

lézeres távolságmérők

DEWALT DW03101 Lézeres távolságmérő 100m ÚJ

Mérési hatótávolság : 100 m
Mérési pontosság : +/-1.5 mm

+-db

Ingyenes házhoz szállítás (hétköznapokon 8-17 óráig)
Szállítás 1 munkanap
raktáron
Összehasonlítás

A DeWALT lézeres távolságmérő család bestseller-e a DeWALT legfrissebb mérési technológiájával újonnan lett felszerelve, és eléri a 100m-es hatótávolságot. A Bluetooth® Smart technológiának köszönhetően a mérések okostelefonokra vagy táblagépekre továbbíthatók, és azonnal feldolgozhatók.

 

  • Bluetooth® Smart az okostelefonokra és táblagépekre történő adatküldéshez 
  • Kihajtható végdarab
  • 100m-es mérési tartomány 
  • Beépített szögmérő
  • Tiszta, megvilágított 4 soros kijelző 


Adatküldés Bluetooth® Smart technológiával


A Bluetooth® Smart technológia segítségével az adatok közvetlenül átküldhetők sok különféle alkalmazásba. Az ingyenes letőlthető alkalmazás lehetővé teszi kitűzések, vázlatok és fényképek létrehozását és precíz mérési eredményekkel történő dokumentálását. A dokumentumok azután e-mail-ben elküldhetők vagy a mobil eszközre elmenthetők.

 


Az intelligens szögmérő funkció lehetővé teszi olyan helyeken is a távolság mérést ahol szemből nem lehet rálátni a mérendő objektumra.
Használható egyszerűen vízmértéknek vagy szögmérőnek is a készülék. A kijelzőn látható adatok a jó láthatóság kedvéért automatikusan átfordulnak.


A kihajtható végdarab biztosítja az abszolút pontos eredményeket amikor sarkoktól vagy élektől mérünk, mert ez pontosan elhelyezhető.


Minimális, maximális mérési funkciók, egyenlő szakaszok mérése, különböző háromszög mérési funkciók és minden szokásos négyzetméter és köbméter mérések is rendelkezésre állnak.

 


Hasznos funkciók


Az olyan funkciók, mint pl. az összeadás és kivonás, terület- és térfogatszámítás minden mérési feladatot gyerekjátékká tesznek. Az eszköz az utolsó 10 mérési eredményt tárolni is tudja.

 

 


Tartozékok:


Tok 
Csuklószíj 
Elemek

Adatátvitel:Bluetooth Smart IOS, Android
Állvány menet:1/4"
GARANCIA:3 Év
Kihajtható végdarab:Van
Kijelző:LCD háttér világítással
Mérési hatótávolság:100 m
Mérési pontosság:+/-1.5 mm
Súly:0,13 kg
Tápforrás:2 x 1,5-V-LR03 (AAA)
Vissza