Segíthetünk?

06 1 388 9965

0

0 Ft

arrow

Heron az áram forrása

3200W a DIGITÁLIS HERON

A HERON kifejlesztette a 2800W folyamatos terhelhetőségű inverteres áramfejlesztőt !

Ez a HERON 3200W

Nézzük mitől olyan sikeres, miért olyan népszerű :

 

Ez egy hordozható áramfejlesztő minőségi tekercseléssel rendelkező inverteres generátorral, tartós terhelésnél fellépő hőlökéseknek is ellenáll.
A masszív, burkolt védőkeretben elhelyezett, gumi bakokon nyugvó szerkezet védve van a sérülésektől, illetve könnyebbé teszi a szállítását ez a jól megfogható a kéz számára kialakított, felhajtható fogantyúval rendelkező megoldás.

A népszerűség egyik oka hogy sokoldalú, de mire is lehet leginkább használni ?

Ez a HERON áramfejlesztő ideális stabil feszültségforrás építkezéseken mindenféle elektromos kéziszerszámhoz, terepen végzett szerelési munkáknál, mobil szervizegységekben, de üdüléskor is használhatók üdülőházakban, kertekben stb.
Az inverteres feszültség és frekvencia szabályozó rendszernek köszönhetően elektromotorok, fűtő- és világítótestek, hűtők, TV-k, akkutöltők, számítógépek, műszerek táplálására is alkalmas.
Megbízható tartalék áramforrásként is használható, jól hasznosítható, könnyen beindítható hiszen nem csak berántással hanem önindítóval is rendelkezik.
E stabil áramforrást kültéri munkáknál, vendéglátó iparban vagy akár természeti túrákon kerti gépekhez is előnyösen lehet használni.
Nagy előny hogy zajcsökkentett kivitel, maximum 80dB zajt kelt.
Alkalmazásával olyan helyen is élvezhetjük az elektromos áram szolgáltatta előnyöket, ahol ez egyébként lehetetlen lenne.

Tartós használatra alkalmas, minden elemében össze van hangolva, nem hagy senkit cserben, 2 év garancia van rá.

A gyakorlatban ez azt jelenti hogy mivel csúcsban 3000W -ig terhelhető, 2800W -ig folyamatos üzemben nyugodtan terhelhető, az összes elektromos kéziszerszám, kisebb betonkeverő, kisebb kompresszor működik róla.

A digitális generátor terhelés hatására is megőrzi a feszültség állandóságát, stabilan tartja újabb fogyasztó belépése esetén is. Kikapcsolt fogyasztók estében sem emelkedik fel a feszültség, a frekvencia szintén állandó marad. A hirtelen terheléseket  jól elviseli.
Az esetleges túlterhelés ellen termikus hővédelem és áramvédelem van beépítve amit a készülék már előre kijelez a határok feszegetése esetén.

Az előlapi kapcsolón beállítható hogy automatikusan szabályozza a motor fordulatszámát a terhelés szerint, mi kellhet még ?
Esetleg az a 12V -os kimenet amihez még csatlakozó is jár hogy a 12V-os autó, hajó, motorkerékpár stb. akkumulátorainkat közvetlenül fel tudjuk tölteni.
A kettő különálló 230V-os csatlakozó pedig hab a tortán hogy ne kelljen elosztóval bajlódni.

Ez az áramfejlesztő egy külön vásárolható szinkronkábellel bármelyik másik Inverteres áramfejlesztővel összekapcsolható és így az áramfejlesztők teljesítményei összeadódnak.
Természetesen olaj szint érzékelővel el van látva, olaj nélkül nem lehet beindítani a biztonság kedvéért.

Folyamatos használat mellett 4-6 óra közötti használati időt biztosít az üzemanyag tartály.

Magyarországi szervízközponttal rendelkezik, ahol karbantartható.

Fontos hogy az új készüléknél és a javítás során is szem előtt van tartva a jó ár-érték arány !A nagy érdeklődés ellenére igyekszünk folyamatosan raktáron tartani !


 

A hírhez kapcsolódó termékek

HERON 1000

HERON 1100W INVERTER Áramfejlesztő

Elektromos teljesítmény : 0,9kVA/1,1 kVA
Váltóáramú kimenet : 230V/50Hz max. 3,9A
Elektromos teljesítmény : 0,9kVA/1,1 kVA
Váltóáramú kimenet : 230V/50Hz max. 3,9A
rendelhető
Összehasonlítás
HERON 2000

HERON 2000W INVERTER Áramfejlesztő

Elektromos teljesítmény : 2.0kVA/1,85kVA
Váltóáramú kimenet : 230V/50Hz 7A
raktáron
Összehasonlítás
8896221

HERON 3200W INVERTER Áramfejlesztő

Elektromos teljesítmény : 2,8kVA/3,2kVA
Váltóáramú kimenet : 230V/50Hz max. 12,1A
rendelhető
Összehasonlítás