Segíthetünk?

06 1 388 9965

0

0 Ft

arrow

lézeres távolságmérők

LEICA DISTO X3 Lézeres távolságmérő ÚJ

Mérési hatótávolság : 0,05-150 m
Mérési pontosság : +/-1.0 mm

+-db

Ingyenes házhoz szállítás (hétköznapokon 8-17 óráig)
Szállítás 1 munkanap
raktáron
Összehasonlítás

Az ÚJ Leica Disto X3-as lézeres távolságmérő !

A Leica a kézi lézeres távolságmérők kitalálója és gyártója több mint 20 éve. Szerencsénkre jelenleg Magyarországon készíti ezt a terméket is. Rengeteg távolságmérőt gyárt más márkáknak is mint például a DeWALT, Makita, metabo, Prexiso, Stabila, Stanley stb.

A saját márkanevén kiadott készülékek természetesen mindig a legújabb technológiát képviselik és a korábbi fejlesztéseket, a "tucat" termékeket adják el más márkáknak.

Akkor most is egy olyan készülék született ami olyan tudással rendelkezik amilyen még nem volt ?

IGEN !  IGEN !

Nem is részletezem a szokásos funkciókat amit minden távolságmérő tud, természetesen ez is tudja, nézzük csak azokat amit egy ilyen kis távolságmérőbe még sose zsúfoltak bele, mert hogy a készülék kb. akkora mint a kis D2-es. 
 

 • Por és Vízállóság IP65, és ütésállóság a tömör gumi háznak köszönhetően
 • Egyenlő szakaszok mérése újragondolva, a színes kijelzőn jelenik meg a szakasz vége és mozdításra ide-oda mozdul a szakaszhatár jelzése
 • 80%-al hoszabb kihajtható végdarab a mélyebb profilokba is behelyezhető, természetesen automatikusan a végétől mér
 • Lehetségessé vált az utólagos szoftverfrissítés a készüléken  (Firmware frissítés)
 • Helyiségek felmérése ezentúl egyszerűen, csak mérni kell faltól falig bármely alakzatban ameddig körbe nem ér, aztán a magasságot és kész. Nem kell előre megrajzolnom a helyiség formáját, az X3 felismeri hogyan fordítottam a készüléket mérés közben, az adatokat továbbítja automatikusan a telefonomra vagy a táblagépemre és fel is rajzolja a 2D vagy 3D ábrát beméretezve. Nem lehet ennél gyorsabban létrehozni pontos alaprajzot. Ehhez le kell tölteni a telefonra vagy táblagépre az Új Disto Plan programot ami helyettesíti az eddigi Disto Sketch programot.
 • Az X3-as távolságmérő önmagában is rendelkezik 360 fokos függőleges szögmérési lehetőséggel azonban tudása kibővíthető a DST360 állványra csatlakoztatható szögelfordulást és dönthetőséget biztosító adapterrel. Ez mire jó ? Kis túlzással mindenre. 
 • X3 + DST360 egy P2P eszköz. Tehát bármely pontok között ami az állványra szerelt készüléktől látható, tudok távolságot mérni és több pont esetén 3D felmérést végezni. Ezzel a megoldással könnyedén tudok olyan helyen lemérni távolságokat ahova a műszert nem is tudnám feltenni. Összetett felületek mérése is lehetségessé vált egyszerűen ezáltal.
 • A telefonom vagy táblagépem közben mindezt dokumentálja és megjeleníti, az X, Y és Z koordinátákat exportálni tudom CAD vagy más alkalmazásokba. Az elkészült dokumentációkat projektekbe menthetem és elküldhetem azonnal a kollégáimnak ha kell a mérésről készült fotókkal együtt.


  Tartozékok:
   

  Puha gyöngyvászon tok
  Csuklószíj
  2xAA ceruza elem
  Calibration Certificate ami az adott készülékkel mért mérési eredményeket mutatja a referencia értékekhez képest

  a DST360 szögelfordulást biztosító adaptert NEM tartalmazza a szállítási terjedelem, azt külön lehet megvásárolni amennyiben a funkcióra szükség van. Ez azt a lehetőséget is biztosítja hogy az X3-as távolságmérőből több is legyen a kollégáknál álltalános mérési feladatokra és egy DST360 adapter legyen a cél feladatokra amit bármely X3-as tud használni. 

Adatátvitel:Bluetooth Smart IOS, Android
Állvány menet:1/4"
Beépített kamera:Nincs
Dőlésszög érzékelő:+/- 360°
Dőlésszög érzékelő pontosság:+/- 0,2°
GARANCIA:3 Év
Kihajtható végdarab:Van
Kijelző:2,0" TFT LCD
Kijelző méret:320x240 pxs színes kijelző
Mérési hatótávolság:0,05-150 m
Mérési pontosság:+/-1.0 mm
Méretek ( h x sz x m ):132x56x29 mm
Súly:0.184 kg
Tápforrás:2 x 1,5 V-os LR6 (AA)
Védelmi osztály:IP 65, por és víz álló, ütés álló
Vissza